TERMENE SI CONDITII DE LIVRARE

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea Pizza Party va recomanda citirea lor cu maxima atentie. Pizza Party isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:

www.pizza-party.ro este proprietatea SC RGB IMPACT SRL, ca de altfel si marca inregistrata PIZZA PARTY denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.pizza-party.ro, va fi denumita Client. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul pizza-party.ro, sunt 100 % conceptie proprie si vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului este proprietatea Pizza Party, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Pizza Party, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului pizza-party in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Pizza Party.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:

Continutul site-ului Pizza Party fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, dar totusi pot aparea erorile / greseli de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea acestor erori. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Pizza Party foloseste ingrediente de cea mai buna calitate, proaspete, certificate igienico -sanitar, de aceea va recomandam servirea produselor livrate imediat ; nu ne asumam responsabilitatea termenelor de garantie a produselor mai mult de 60 minute de la livrarea lor.

Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin realizarea platii a produselor de catre client, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Termene de livrare:

Transportul produselor comandate este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 30 lei. Termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza in medie, in 60 minute din momentul confirmarii telefonice a comenzii, sau acest ternmen va este dat concret in momentul comenzii.Termenele de livrare pot suferi intarzieri doar datorita traficului de moment, a accidentelor sau a starii vremi, intarzieri ce va vor fi aduse la cunostinta de Pizza Party in cel mai scurt timp de la producerea faptului. In niciun caz nu se poate imputa Furnizorului aceste fapte neprevazute.

Taxe suplimentare:

In functie de locatia clientului si valoarea comenzii, Furnizorul poate percepe o taxa de transport de 10 lei din partea clientului (valabila doar pentru municipiul Cluj-Napoca) sau 15 lei in afara localitatii CLuj-Napoca (Floresti, Baciu, Apahida etc)

Frauda:

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.pizza-party.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL , SAU COPIEREA / UTILIZAREA CONTINUTULUI FARA ACORDUL PIZZA PARTY VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.pizza-party.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

DE ASEMENEA FURNIZAREA DE DATE SI INFORMATII FALSE IN SCOPUL CREEARII DE PREJUDICII ASUPRA FURNIZORULUI VOR FI CONSIDERATE FRAUDA SI VA FACE DE ASEMENEA, OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate si neconditionat raspunderea.

CONTACT

Cluj-Napoca, str. Teodor Mihali, nr. 15-17
0264 41.41.93 / 0741 60.63.61 / 0726 60.63.61